Over ons

Met networking en security in ons DNA, passen wij al elf jaar onze enterprisekennis en -ervaring zorgvuldig toe op MKB-vraagstukken. Dankzij een team van gedreven vakmensen realiseren wij betrouwbare en vooral veilige netwerkomgevingen.

Wij maken het onzichtbare zichtbaar

Denk je bij security nog vooral aan firewalls en antivirussoftware? Losse producten die in de infrastructuur worden geprikt om kwaadwillenden buiten het netwerk te houden? Vandaag de dag is dat niet meer afdoende. Security is echt een strategie en dat vereist een gelaagde aanpak: voor ieder type bedrijf. Dit begint bij inzicht. Op basis van de geavanceerde Cisco-technologie maken wij het onzichtbare zichtbaar. Zo voorkom je dat kwaadwillenden zich maandenlang ongemerkt binnen het netwerk bewegen en je continu achter de feiten aanloopt.

Wij maken het onzichtbare zichtbaar

Een veilig IT-netwerk voor iedereen

Controle is alles

Kleine of grote bedrijven, iedereen ziet het belang van een veilig IT-netwerk. Maar hoe pak je dit aan? Als resources en budgetten beperkt zijn, hoe realiseer je dan toch een hoog securityniveau? Door inzicht te creëren vanaf de basis (DNS) voorkom je dat je veel tijd en geld besteedt aan het blussen van brandjes. En doordat we werken met de cloudoplossingen van Cisco zijn grote investeringen vooraf niet nodig.

De kracht van kennis

Over aaZoo

aaZoo, opgericht in 2010, is naast Cisco Premier Partner ook één van de weinige Advanced Security Partners in Nederland. Daarnaast zijn we zowel ISO 9001 als 27001 gecertificeerd. Op basis van de meest geavanceerde securityoplossingen zorgen wij ervoor dat jouw netwerk beveiligd is tegen risico’s van buitenaf én binnenuit. De kracht van kennis, dát is waar wij voor staan.

Over aaZoo

Neem contact op met Cisco en aaZoo.

Nieuwsgierig geworden naar de slimme security-oplossingen? Wil je weten wat Cisco en aaZoo kunnen betekenen voor jouw organisatie? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.