Voorkom terugval security in Microsoft 365 met Cisco Cloud Mailbox Defense

Maak je gebruik van Microsoft 365 uit de cloud voor jouw e-mailverkeer? Dan is de kans groot dat je op het gebied van security een stap terug gedaan heeft. Waar je voorheen waarschijnlijk een complete e-mailoplossing on-premise had staan, ínclusief een e-mail scanning appliance, is de kans nihil dat je deze appliance nog steeds op kantoor hebt staan. In de cloud is immers alles toch al geregeld? In dit geval gaat deze vlieger niet op. Zonder extra licenties in Microsoft 365 wordt e-mailverkeer niet gescand en staan de poorten open voor bijvoorbeeld ransomware, malware en phishing. Cisco biedt hier met Cloud Mailbox Defense (CMD) een eenvoudige en betaalbare oplossing voor.

E-mail scannen en opschonen

Men kiest doorgaans voor een cloudoplossing om ontzorgd te worden. Dit maakt het vaak geen technische beslissing, maar een managementbeslissing. Begrijpelijk dus dat je je misschien niet realiseert dat de veiligheidsmaatregelen rondom jouw e-mailoplossing niet meer hetzelfde zijn als voorheen. Maar Microsoft heeft het op dit vlak niet goed voor elkaar. Toen de e-mailserver nog op kantoor stond, zorgde een e-mail scanning applicatie ervoor dat alle ontvangen mails opgeschoond en doorgestuurd werden naar de mailserver of Office 365. Om dit ook in de cloud te realiseren, zul je extra licenties af moeten nemen bij Microsoft. Het is echter niet eenvoudig om erachter te komen welke bundels je precies nodig hebt en de kosten lopen hiervoor al snel op. Daarom heeft Cisco de oplossing ‘Cloud Mailbox Defense’ ontwikkeld. Een betaalbare cloudoplossing die iedereen kan gebruiken, ook wanneer je geen Cisco-klant bent.

Snel starten dankzij koppeling aan de achterkant met Microsoft 365

Cloud Mailbox Defense is met een api via de achterkant snel en makkelijk te koppelen aan Microsoft 365. Waar in de oude situatie op kantoor de e-mails binnenkwamen in de scanning applicatie, komen deze nu gewoon direct in Microsoft 365 binnen. CMD scant dus direct de mailbox, waardoor er geen vertraging optreedt.

Ben je al een klant van Cisco? Dan is CMD ook eenvoudig te integreren met SecureX voor nog meer inzicht in de veiligheid van jouw IT-infrastructuur.

Gratis trialversie Cisco Cloud Mail Defense

Wil je er zeker van zijn dat binnenkomende e-mails continu gescand worden op onder andere malware, phishing en virussen? Vraag dan een gratis trial aan!

Relevante content